Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

‘Uitgelicht’ levert leuke reacties op

SLIEDRECHT – Sliedrecht24 heeft sinds de start van de website eind juni 2015 op twitter ‘Uitgelicht’ ingevoerd. En daar komen bij de redactie hele leuke reacties op binnen. Soms worden ze spontaan nog een keer geretweet door de persoon, organisatie of bedrijf dat is ‘uitgelicht’. 

“We willen daarmee activiteiten nog meer uitlichten, die in Sliedrecht plaatsvinden of een bedrijfsactiviteit van een Sliedrechtse ondernemer wat extra aandacht geven. Daarvoor hoef je geen adverteerder te zijn op Sliedrecht24”, legt hoofdredacteur Brenda Donk van Sliedrecht24 uit.

Rubriek
Verschillende ondernemers viel ‘COMMERCIEEL UITGELICHT:’ al ten deel. Donk: ‘Maar we kennen ook ‘VACATURE UITGELICHT:’, waarbij we een speciale vacature meer in de picture zetten. Of ‘OPROEP UITGELICHT:’ waarbij iemand een oproep doet voor een persoon of spullen. Ook kennen we ‘VERLOREN UITGELICHT:’ waarbij aandacht is voor een verloren voorwerp. Afijn, we passen het aan naar het onderwerp in twitter. En dat ’t werkt! Voorwaarde is de link met Sliedrecht. We krijgen leuke reacties!’ Sliedrecht24 gaat daarom door met de rubriek ‘uitgelicht’.

1 gedachte over “‘Uitgelicht’ levert leuke reacties op”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld