Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Sliedrechters doorzetters op Nijmeegse Vierdaagse

NIJMEGEN / SLIEDRECHT – Het was bijltjesdag, ‘de dag van Wijchen’. Vandaag, 22 juli 2015. De eerste 2 dagen van de Nijmeegse Vierdaagse zitten erop. Ook voor Jeanine Teeuw en Annemieke Faro uit Sliedrecht.

Op de foto Annemieke Faro (links) en Jeanine Teeuw. De Sliedrechtse wandelaarsters lopen de 40 km-route van de Nijmeegse Vierdaagse. 

Het gaat goed met het Sliedrechtse wandelduo. De dames hebben in twee dagen al 80 kilometer afgelegd, maar Annemieke moest de eerste dag wel behandeld worden voor blaren en later zijn er nog meer bijgekomen.

Feest
Ondanks de blaren, is de stemming uitstekend. Annemieke: “Wat een sfeer, wat geweldig! Het is een gekkenhuis in elk dorp; deejays, biertaps, wát een feest. Alle dorpen lopen uit, fantastisch.”

Gestolen
Annemieke en Jeanine verplaatsen zich vanaf de Wedren, de start-finish locatie, per fiets naar hun gastvrouw. Annemieke: “Vandaag kwamen we doodop bij onze fietsen aan, blijkt de fiets van Jeanine gestolen te zijn … wat zuur! We hebben nu een fiets te leen van de gastvrouw. Heel fijn!”

Afgehaakt
De sportievelingen hebben de eerste helft van de Vierdaagse erop zitten. Vrijdag is de finish. Op maandag hadden 42.684 wandelaars zich aangemeld als deelnemer aan de Vierdaagse. Dat zijn er zo’n 300 minder als vorig jaar. Na de tweede dag van het evenement zijn al meer dan 1500 deelnemers afgehaakt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld