Oishi Fusion
VeiligGoed

Tweede leiding warmtenet met succes doorgtrokken naar Lijsterweg

SLIEDRECHT – Sinds maart 2020 werken HVC en aannemer A. Hak in wijk Vogelbuurt-Zuid in Sliedrecht-Oost aan de aanleg van het warmtenet Sliedrecht. Nu de werkzaamheden in dat deel (zo goed als) zijn afgerond, maken ze de oversteek naar de andere kant van de Thorbeckelaan.

De tweede leiding – er is een aan- en afvoerleiding – is dinsdag 29 september 2020 doorgetrokken richting de Lijsterweg. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Om de leidingen onder de rotonde van de Thorbeckelaan / Lijsterweg aan te leggen zijn afgelopen dagen met succes twee horizontaal gestuurde Horizontal Directional Drilling (HDD-boringen van 175 meter uitgevoerd. Daardoor is deze drukke verkeersader bereikbaar gebleven en hebben we de overlast voor de omgeving en het verkeer kunnen beperken.

1 gedachte over “Tweede leiding warmtenet met succes doorgtrokken naar Lijsterweg”

 1. Ik wil nog even reageren op de werkzaamheden rond de Lijsterweg en de Thorbeckelaan. Mooi werk wat de mannen doen. Hun treft geen blaam!
  Wat mij wel verbaasd is dat nu het openbaar vervoer weer ontregeld is.
  Reizigers, waaronder ook mijn echtgenote, kunnen nu niet lijn 491 richting Papendrecht nemen, maar moeten eerst naar het Winklerplein om daar de bus te nemen omdat de Thorbeckelaan open ligt!
  Dat is toch Balen met een hoofdletter!
  En er ligt al aardig wat open waar men niet door kan.
  Wie geeft toch de opdrachten om zo alles tegelijk open te gooien vraag ik mij af!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld