Tweede inloopavond locatie Benedenveer

SLIEDRECHT – Maandagavond 24 augustus 2015 van 19.00-21.00 uur vindt bij ASVZ locatie Merwebolder, Touwbaan 1, de tweede inloopavond plaats over de ontwikkelingen van het gebied Benedenveer.

De inloopavond wordt georganiseerd door Gemeente Sliedrecht, Stichting Sportaccommodatie Benedenveer en GEM Benedenveer BV.

Ter inzage
Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Tijdens deze avond kunnen de aanwezigen vragen stellen over het ontwerpbestemmingsplan, dat sinds 23 juli ter inzage ligt. Tot 3 september heeft iedereen de gelegenheid om een zienswijze in te dienen. Het ontwerpbestemmingsplan is al in te zien via de website van de gemeente Sliedrecht en ligt ter inzage in de hal van het gemeentekantoor.

Sportaccommodatie
Tijdens de inloopavond worden ook de conceptontwerpen van de nieuwe sportaccommodatie gepresenteerd. Hier is door de Stichting Sportaccommodatie Sliedrecht de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Daarnaast geeft GEM Benedenveer BV een toelichting op de plannen voor invulling van het resterende gebied.

Oplevering
Op 13 april van dit jaar vond de eerste inloopavond plaats, waar mensen vragen konden stellen en opmerkingen konden plaatsen over het voorontwerpbestemmingsplan. Vervolgens is het ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Op 30 april werden de nodige overeenkomsten getekend door wethouders Len van Rekom en Hanny Visser namens de gemeente en Ad Riebergen en Gijs van der Leeden namens de Stichting Sportaccommodatie Benedenveer (SSB). Volgens planning zal de nieuwe sporthal medio 2016 worden opgeleverd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld