Opnieuw grote overwinning voor Sliedrecht

door Joop Hartog
SLIEDRECHT – Na de zevenklapper van zaterdag tegen 3e klasser De Alblas, oefende Sliedrecht dinsdagavond 11 augustus 2015 tegen de Dordtse 2e klasser Amstelwijck. Ook deze wedstrijd werd met grote cijfers gewonnen. Met maar liefst 9-1 wist de equipe van trainer Van Loon de wedstrijd te winnen.

Wat opviel was, dat diverse spelers op verschillende posities in actie kwamen. In deze periode is het voorlopig nog zoeken naar de juiste samenstelling, maar doelpunten maken ging de groep goed af.

Verhoef
Na een ruststand van 4-0 liep de score snel op, maar de dubbele cijfers werden net niet gehaald. Man van de wedstrijd was ongetwijfeld spits Dennis Verhoef die zes keer raak schoot. Het laatste doelpunt van de avond kwam van de voet van aanvoerder Stefan van Dam die met een fraaie vrije trap, bijna vanaf de hoekvlag, de bal binnenkrulde.

Vrijdag 14 augustus 2015 gaat de groep enkele dagen op trainingskamp, waarbij nog een wedstrijd gepland staat tegen 1e klasser Limburgia. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op dinsdag 18 augustus 2015 op de Lockhorst tegen Hoofdklasser Achilles Veen. Aanvang 20.00 uur.

1 gedachte over “Opnieuw grote overwinning voor Sliedrecht”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld