Oishi Fusion
VeiligGoed

Basketbalclinic tijdens feestje bij Rivertrotters

HARDINXVELD-GIESSENDAM / SLIEDRECHT – Nadat de basketbalvereniging in Sliedrecht is gestopt, wijkt een aantal Sliedrechters uit naar Hardinxveld-Giessendam. Zij spelen bij Rivertrotters. Daar verzorgt voormalig oranjespeler Henk Pieterse op dinsdag 1 september 2015 vanaf 18.15 uur in samenwerking met een avondje basketbalplezier tijdens ‘Henk’s pleintjes tour’. 

De basketbalactiviteit vindt plaats bij sporthal De Appelgaard aan de Bellefleur 1 en de toegang is gratis voor alle kinderen (en ouders).

Pieterse is uitgenodigd door basketbalvereniging River Trotters in samenwerking met de stichting welzijn Servanda. Deze stichting probeert door ‘sport en cultuur in de buurt’ de jeugd te laten bewegen. Het doel is om de kinderen in de Westwijk een geweldige nazomeravond te bezorgen met sport, muziek, plezier en humor. 

Jarige voorzitter
Daarnaast is het de verjaardag van de voorzitter van de vereniging (en tevens sponsor van dit evenement), Jan Blokland. Het wordt dus een leuk feestje voor Jan. Henk Pieterse is een 2.11m lange basketballer. In zijn carrière heeft hij verschillende keren uit mogen komen voor het Nederlandse basketbalteam.

Pesten
Daarnaast geeft Henk Pieterse de boodschap mee ‘pesten is niet cool’! Deze hyperenthousiaste vriendelijke reus zet zich nu voornamelijk in voor het tegengaan van pesten. Henk is vroeger ook gepest, maar heeft door de sport (basketbal in dit geval) een doel gevonden. Met zijn pleintjes-tour wil hij de wijken in gemeenten bereiken waar veel jeugd woont, en waar weinig te doen is.
 
Meer informatie staat op de website van de vereniging uit Hardinxveld-Giessendam.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld