Japans restaurant Oishi Fusion

Twee keer goud op Dynamo-toernooi voor Sliedrecht Sport

APELDOORN / SLIEDRECHT – De jeugdselecties van volleybalvereniging Sliedrecht Sport heeft zondag 29 december 2019 tijdens het Dynamo-toernooi in Apeldoorn tot tweemaal toe goud in de wacht gesleept en twee ‘most valuable player’-awards.

Het driedaagse Internationale Jeugdtoernooi van volleybalvereniging Dynamo maakt deel uit van de voorbereidingen voor de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Aan het Dynamo toernooi deden zo’n zestig teams van over de gehele wereld mee. Teams waren afkomstig uit onder meer Nederland, Canada en de Verenigde Staten. Maar ook uit Zwitserland, Rusland en Duitsland. En de Denen speelden mee.

Enige vereniging
In drie van de zes categorieën wist een Nederlands team beslag op de hoofdprijs te leggen. In twee van die drie gevallen betrof het Sliedrecht Sport: Meisjes A (onder 19) en Jongens B (onder 17).  Sliedrecht Sport was de enige vereniging die twee keer goud mocht ophalen.

In halve finale
Ook bijzonder was dat alle vijf de Sliedrechtse selecties die deelnamen, de halve finales bereikten. Meisjes B, C en Jongens A moesten uiteindelijk alledrie genoegen nemen met de vierde plaats. Ook op het vlak van ‘most valuable players’ vielen de Sliedrecht Sport-teams twee keer in de prijzen: Jolijn de Haan (Meisjes A) en Youri Ebbelaar (Jongens B).

Plaats een reactie

*=Verplicht veld