Japans restaurant Oishi Fusion

Anne de Vriesschool verrassende winnaar SchoolBadmintonToernooi 2019

SLIEDRECHT – Het 37e Shuttle Up SchoolBadmintonToernooi 2019 in sporthal De Stoep is vrijdag 27 december 2019 gewonnen door de Anne de Vriesschool. Naast een schoolwinnaar konden badmintonspelers ook individueel in de prijzen vallen. 

Het winnende team van de Anne de Vriesschool. Zij pakten de hoofdprijs van het SchoolBadmintonToernooi 2019. (Foto Shuttle Up)

De strijd om de scholenbokaal is de laatste jaren bijna een formaliteit. De Johannes Calvijnschool won 3 van de 4 laatste edities en kon de wisselbeker definitief houden als er dit jaar weer werd gewonnen. Maar ijzersterk waren de jongens en meisjes van de Anne de Vriesschool. Voor het eerst in vele jaren mochten zij de bokaal mee naar hun school nemen, met een zeer hoog gemiddelde van 2,61 punten. Individueel werden de prijzen als volgt verdeeld:

  • Meisjes 7/8: 1 Evita den Boef (Anne de Vries), 2 Jiska van Luitgaarden (Oranje-Nassau), 3 Zilpa Vendeville (Johannes Calvijn)
  • Jongens 7/8: 1 Jonathan Adriaanse (Johannes Calvijn), 2 Dennis de Hoop (Roald Dahl), 3 Thomas Redelijkheid (Anne de Vries)
  • Meisjes 5/6: 1 Jasmijn Ebert (Johannes Calvijn), 2 Loïs Bakker (Johannes Calvijn), 3 Tirsa van der Valk (Prins Willem-Alexander)
  • Jongens 5/6: 1 Rens Broer (Johannes Calvijn), Tom Bijkerk (Prins Willem-Alexander), 3 Jonathan van Kempen (Anne de Vries)

Alle uitslagen en foto’s vind je hier online bij Shuttle Up.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld