Tientallen namen binnen voor prijsvraag RKS

SLIEDRECHT – Tien dagen na de start van de prijsvraag ‘bedenk een originele naam voor het Recreatief Knooppunt Sliedrecht (RKS)’ staat de teller al op 70 inzendingen. Dat bericht de gemeente Sliedrecht dinsdag 12 september 2017.

“Dat aantal overtreft nu al onze verwachtingen,” zegt wethouder Len van Rekom (VVD), “Sliedrecht laat hiermee haar creativiteit en betrokkenheid zien.” (Foto gemeente Sliedrecht)

De jury voor de prijsvraag over de naam van het RKS is compleet. Na Tom Pauw (v.v. Sliedrecht) en Peter Donk (Sliedrecht24) heeft Christa van Delen (Griendencollege) haar medewerking toegezegd. Het RKS komt ten noorden van de Betuwelijn en ten oosten van de N482. In juni besloot de gemeenteraad dat de aanleg doorgaat.

Elementen
Via alle kanalen stromen volgens de gemeente Sliedrecht inzendingen binnen. Inwoners die mee willen doen, kunnen tot zaterdag 30 september 2017 een naam insturen. Van Rekom: “We zoeken een aansprekende, creatieve naam die past bij de opzet van het RKS. Elementen als recreatie, natuur, ontspanning én sport moeten daarin terugkomen.”

Advies aan college
De jury gaat na de sluitingsdatum met elkaar om tafel om alle inzendingen te beoordelen en de beste voor te dragen aan het college van B&W. Zij nemen daarna een besluit. De winnende inzender krijgt een SLDRCHT: Groot in doen-pakket en krijgt een belangrijke rol bij de opening van het Recreatief Knooppunt. Dit staat gepland voor 2019.

Insturen
Meedoen kan dus nog! Alle gemeentelijke kanalen staan open voor inzendingen. Namen kunnen per post worden ingestuurd naar Gemeente Sliedrecht t.a.v. Simone Huijgen, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht. E-mails kunnen worden gestuurd naar gemeente@sliedrecht.nl o.v.v. Prijsvraag RKS. Ook via een (privé-)bericht op Twitter, Facebook en Instagram kunnen inwoners meedoen.

2 gedachten over “Tientallen namen binnen voor prijsvraag RKS

Een reactie plaatsen