Japans restaurant Oishi Fusion

The Emoji Project zaterdagavond live in The Moonshine

SLIEDRECHT – Op het podium van muziekcafé The Moonshine staat zaterdag 18 mei 2019 The Emoji Project – John Mayer inspired. De uitgaansgelegenheid aan Stationsweg 3 is vanaf 16.00 uur geopend en de band begint de eerste set om 22.00 uur. De toegang is gratis.

The Emoji Project is een side project van singer-songwriter Pascal Vermeulen (foto) en is geïnspireerd op de energieke blues van o.a. het John Mayer blues trio, Stevie Ray Vaughan en Jimi Hendriks.

De band bestaat naast Pascal Vermeulen (zang) uit Bastiaan Bach (bas), John Kakiay (drums) en Jeroen Danz (gitaar).

Tekst gaat verder onder video.
Bekijk hier alvast de promo video van The Emoji Project. 

Het repertoire kenmerkt zich door een strakke ritmesectie, stevige Groove en solide gitaarwerk overgoten met de “Emoji Blues Pop” saus. Een fijne mix van songs, hier en daar rauw en intens maar ook stijlvol en subtiel, waarbij de inspiratie van John Mayer regelmatig duidelijk aanwezig is.

Aanrader
Als onderdeel van hun “Back to reality Tour” komt The Emoji Project deze avond The Moonshine verrassen. Voor fans van John Maer, die in Oktober weer naar Nederland komt, een uitgelezen mogelijkheid om alvast in de stemming te komen, maar feitelijk voor iedere liefhebber van prettig weg luisterende live muziek een aanrader. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld