Tekening Julian gekozen uit 150 inzendingen

SLIEDRECHT – De Buurt Bestuurt Tekenwedstijd in het kader van ‘Het donkere dagen offensief’ is gewonnen door Julian (8). De jeugdige tekenaar maakte volgens jurylid-wijkagent Hans van Schaik de mooiste tekening. 

De winnende tekening. Julian zal zijn prijs ontvangen tijdens de lampionoptocht. Dan wordt de flyer verspreid met daarop zijn tekening en uiteraard tips om de donkere dagen veilig door te komen. (Foto Buurt Bestuurt)

De tekenwedstrijd ‘Met licht zet je boeven in het zicht’ is een groot succes. Er kwamen 150 tekeningen binnen en dus was het voor Van Schaik een hele klus om daaruit de beste te kiezen. Het bestuur van Buurt Bestuurt was zeer tevreden over het aantal inzendingen.

Lampionoptocht
Op woensdag 28 oktober 2015 vindt om 18.30 uur een lampionoptocht plaatst. Gestart wordt vanuit de “Ballenspeeltuin” aan de Hopper en vanaf het parkeerterrein van de Karekietstraat. De twee groepen voegen zich rond 18.45 uur samen bij Cafétaria Klaas Vaak, waar natuurlijk ook nog aangesloten kan worden. Van daaruit wordt als één groep doorgelopen naar de Hooizolder, waar een welverdiende beker warme chocomelk voor de deelnemers wacht. Kinderen uit heel Sliedrecht mogen meedoen aan de lampionoptocht. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld