Oishi Fusion
VeiligGoed

Team van Secret Santa gaat ook dit jaar inwoners verrassen

SLIEDRECHT – Met de coronacrisis zijn de activiteiten van Secret Santa Sliedrecht dit jaar een lichtpunt. Het team heeft namelijk besloten zich ook dit jaar weer in te spannen om zoveel mogelijk mensen een fijne kerst 2020 te bezorgen. Daarvoor wordt een beroep gedaan op inwoners en ondernemers die mee de pakketten voor veel mensen / gezinnen willen vullen. 

“We hebben de laatste jaren gemerkt dat bij veel mensen/gezinnen een pakket tijdens de kerstdagen meer dan welkom is en we hebben zomaar het idee dat dit door Covid-19 nog wel eens versterkt kan worden. Extra Secret Santa’s zijn dus meer dan welkom! Omdat we de afgelopen jaren ook vaker de vraag hebben gekregen of de makers van het pakket iets langer de tijd kunnen krijgen om een pakket bij elkaar te vergaren, hebben we besloten iets eerder te beginnen met de oproep”, vertelt organisator Nicole Boer van Secret Santa. Op deze manier kunnen de mensen achter dit kerstevenement rond eind november 2020 alle koppelingen gaan versturen naar de Secret Santa’s.

Oproep
Weet je iemand die wel een extraatje kan gebruiken? Of wil je iemand verrassen die een hele moeilijke periode heeft of heeft gehad? Mail de organisatie van Secret Santa! Je ontvangt dan van hen een formulier waarop je de gegevens van de desbetreffende persoon/gezin kunt invullen. Boer: “Je moet wel kunnen aangeven wat de leeftijd(en) is/zijn, waar ze van houden (of juist niet) etc. Zo maak je het de Secret Santa iets makkelijker en krijgt de ontvanger een pakket waar hij/zij echt iets aan heeft.” Het e-mailadres is: sliedrechtsecretsanta@gmail.com Vorig jaar konden 160 gezinnen worden verrast.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld