Team-selecties van PSV Sliedrecht naar Regionale Herfstmeeting

SLIEDRECHT – Paardensportvereniging (PSV) Sliedrecht neemt met twee teams, het B/L-team en het M/ZZL-team, deel aan de Regionale Herfstmeeting. Deze wordt zondag 31 oktober 2021 georganiseerd op manage De Prinsenstad in Delft. Elk najaar strijden daar dressuurteams uit de regio Zuid-Holland tegen elkaar. Het evenement is een wedstrijd voor paarden én pony’s in teamverband, waaraan elke vereniging binnen de provincie Zuid-Holland kan deelnemen.

Op de foto onder v.l.n.r. B/L-team : Soraya de Reus, Naomi de Jong, Evi Boer; Boven v.l.n.r.) M/ZZL-team : Marijke van den Adel, Dennes Mieras, Anneloes de Kreij. (Foto PSV Sliedrecht)

Om te bepalen wie daar naartoe door mogen, worden er team-selecties via de drie verschillende districten georganiseerd. Binnen deze regio heb je het district Noord, Oost en Zuid-West, waarbij het team van Paardensportvereniging (PSV) Sliedrecht onder district Oost valt. Elk team bestaat uit drie of vier combinaties en de beste drie resultaten tellen mee voor het klassement. De vijf beste teams van een district mogen door naar de Regionale Herfstmeeting in Delft. 

Selectiemomenten
Eind september 2021 vond de Herfstmeeting van het B/L-team plaats in Heerjansdam. Uiteindelijk is het team van PSV Sliedrecht met een gemiddeld percentage van 65,78% geëindigd op een derde plaats en met dit resultaat door naar de Regionale Herfstmeeting in Delft. Zondag 10 oktober 2021 was de Herfstmeeting georganiseerd van het M/ZZL-team. Dat was in Oud-Beijerland. Spannend was het nog wel, toen het team op de definitieve uitslag moest wachten. Uiteindelijk werd bekendgemaakt dat óók het M/ZZL-team van PSV Sliedrecht een derde plaats had bereikt met een gemiddeld percentage van 64,93%.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld