Tafelronde 140 Alblasserwaard houdt opnieuw Santa Run

SLIEDRECHT – Voor de tweede keer wordt zaterdag 16 december 2023 een Santa Run gehouden, een fun-run met kerstmannen en kerstvrouwen. Zij leggen een route van zo’n twee kilometer af rondom het centrum van Sliedrecht. Gerekend wordt op een deelname van 200 mannen, vrouwen en kinderen. Organisator is Tafelronde 140 Alblasserwaard, een serviceclub voor ondernemende mannen onder de 40 jaar.

Het gaat niet om de snelste tijd, maar echt om de fun! De deelnemers kunnen hardlopend maar ook wandelend het parcours afleggen. Het evenement is ook toegankelijk met bijvoorbeeld een rolstoel, een kinderwagen of ‘gewoon’ met je hond. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het programma begint rond 15.00 uur met een voorprogramma op het Dr. Langeveldplein met muziek, poffertjes en een warming-up. Rond 16.00 uur begint de run. De route gaat over de Merwestraat, de Adriaan Volkersingel over de Kerkbuurt naar de finish. De run eindigt met gezelligheid op het horecaplein aan het begin van de Kerkbuurt. De volledige meeropbrengst van deze editie komt ten goede aan Stichting Kanjerketting.

Aanmelden
Inschrijven kan hier online en kan zowel individueel of als familie/gezin/groep. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Ook zijn er mogelijkheden voor het bedrijfsleven om het evenement te ondersteunen en zich als sponsor aan het evenement te verbinden. Daarvoor mag je contact opnemen met Dirk Stouthart, e-mail: info@santarunsliedrecht.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld