Synergos neemt na tientallen jaren afscheid van secretaris De Visser

SLIEDRECHT – Omnisportvereniging Synergos heeft woensdag 29 maart 2023 afscheid genomen van bestuurslid Elly de Visser. Zij was gedurende 34 jaar secretaris van de Sliedrechtse vereniging. De Visser heeft veel bestuursleden, leiding en vrijwilligers zien komen en gaan.

Als dank voor haar jarenlange inzet kreeg Elly de Visser van wnd. voorzitter Jan Mijnster namens het bestuur een mooi cadeau. (Foto omnisportvereniging Synergos)

Verschillende van hen waren aanwezig om afscheid van haar te nemen tijdens een gezellige bijeenkomst. Ze gaat nu met haar man genieten van haar vrije tijd en lekker toeren met de camper. Elly de Visser begon als secretaris bij de christelijke omnisportvereniging Sport en Vriendschap. In 2000 zijn openbare gymnastiekvereniging SSS en en Sport en Vriendschap gefuseerd en zijn verder gegaan onder de naam omnisportvereniging Synergos. Elly de Visser heeft elk lintje en onderscheiding in haar verenigingsleven al in bezit gekregen.

Benoeming Borsje
Tevens was dit de laatste vergadering van penningmeester Annelies Borsje. Zij heeft zich acht jaar vrijwillig ingezet en heeft veel werk verzet om tot de grote en gezonde vereniging te komen die omnisportvereniging Synergos nu is. Borsje is benoemd tot lid van verdienste en heeft nog een mooi afscheidscadeau gekregen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld