Supermarkt ALDI gaat week dicht vanwege aanpassingen in winkel

SLIEDRECHT – Supermarkt ALDI aan Rijnstraat 319 sluit een week voor een interne ‘restyling’. Vanaf zaterdag 4 februari 2023, 18.00 uur  t/m vrijdag 10 februari 2023, 08.00 uur, is de winkel dicht. ALDI zet een volgende stap in het aanscherpen van de ANIKo (ALDI Nord Instore Konzept) formule. 

Het is niet mogelijk om voor de aanpassingen in de supermarkt de winkel open te houden. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De reden van de tijdelijke sluiting is volgens ALDI Nederland dat de winkel wordt aangepast naar de meest recente winkelformule, ANIKo 2.0. “De positionering van aardappelen, groenten en fruit bij binnenkomst van de winkel is de meest prominente aanpassing. Daarnaast worden alle acties bij elkaar in een actiestraat geplaatst. Zo vinden klanten alle folderaanbiedingen overzichtelijk bij elkaar”, zegt woordvoerder Dieuwertje de Jong van ALDI Nederland. 

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto ALDI)

Het ontwikkelen van de winkelformule is een continu proces waarbij de behoefte van de klant volgens de supermarktketen centraal staat en waarbij processen voor medewerkers zo eenvoudig mogelijk worden gemaakt. Het klinkt voor een supermarkt en voor de klant vanzelfsprekend, maar voor ALDI een mooie nieuwe stap binnen alle ontwikkelingen van de laatste jaren. Naast Sliedrecht gaat het de komende weken ook om de filialen in Veenendaal en Hoogland. 

Supermarktbedrijf
ALDI is de uitvinder van discount en heeft zo’n vijfhonderd winkels verspreid over heel Nederland. Deze winkels worden beheerd door zes regionale hoofdkantoren. Circa 10.000 ALDI medewerkers vormen het kloppende hart van deze groeiende organisatie. ALDI heeft een zorgvuldig gekozen assortiment vers, houdbaar en non-food. ALDI Nord is één van de meest toonaangevende internationale retailers. De discounter focust op de essentie en biedt zijn klanten in negen Europese landen betrouwbare en hoogwaardige producten tegen de laagst mogelijke prijs. De sleutel tot het aanhoudende succes van ALDI Nord Group zijn de meer dan 86.000 ALDI medewerkers in België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal en Spanje.

1 gedachte over “Supermarkt ALDI gaat week dicht vanwege aanpassingen in winkel”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld