Sunday Jazz X-mas Edition in De Lockhorst

SLIEDRECHT – Onderdeel van Wilhelmus’ Muziekkorpsen Bigband Blast organiseert in samenwerking met theater De Lockhorst zondag 13 december 2015 om 15.00 uur naar goed gebruik de 8e Sunday Jazz X-Mas Edition. 

Het is de 30e keer dat de al vijfentwinitig jaar bestaande Bigband Blast een Sunday Jazz-concert geeft. Het orkest wordt regelmatig versterkt wordt door grote namen uit de jazzscene, zoals op zondag 13 december het Rob van Bavel Trio. (Foto Rob van Bavel Trio)

Het belooft een bijzondere middag te worden. Bigband Blast heeft te gast het Rob van Bavel Trio. Deze middag is de officiële cd-release van ‘The Christmas Three’ van het trio dat bestaat uit Rob van Bavel (piano), Stafan Lievestro (bas) en Hans van Oosterhout (drums). 

Ondersteuning
Ook de Sliedrechtse ondernemer-zanger Leon Boer staat op het podium. Financieel wordt de concertreeks Sunday Jazz in De Lockhorst gesteund door de Stichting Sliedrecht & Cultuur. Nu al is bekend dat daardoor Bigband Blast in 2016 drie jazzconcerten geven. 

Kaarten kosten € 7,50 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Fa. Anne de Vries, Kerkbuurt 25 in Sliedrecht, tel. 0184-413046 of aan de kassa van De Lockhorst.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld