Website Sliedrecht24 weer beter bezocht

SLIEDRECHT – In november 2015 opende u samen bijna 40.000 keer nieuws- en sportartikelen op de website Sliedrecht24. Alle cijfers geven in november een toename aan. De redactie wil de stijgende lijn vasthouden door snel, zorgvuldig en actueel te blijven berichten. 

De lokale nieuws- en sportwebsite Sliedrecht24 wordt steeds beter bekeken! (Foto Sliedrecht24)

Om precies te zijn telde Google Analytics 39.893 pageviews. Het is de vijfde maand op rij, na de start eind juni dit jaar van de website, dat Sliedrecht24 een enorme toename van het aantal geopende pagina’s vaststeld. Sinds juli is dat verdubbeld.

Bezoek
Sinds juli is het aantal unieke bezoekers in november ruim verdubbeld. Dat waren er in november 10.921. In november registreerden we 23.233 bezoeken. Het aantal terugkerende bezoekers bleef in november gelijk met het aantal in oktober, namelijk 61,2%.

Artikelen
Verschillende keren kwam de redactie in november als eerste met nieuws. Met name de primeur van Sliedrecht24 dat op de gemeentegrens van Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam het kindvriendelijke restaurant McDonald’s interesse heeft voor een vestiging ging viraal. Op Facebook werd het artikel 17.431 keer bekeken en 25x gedeeld. Ook artikelen rond problemen met de openbare verlichting in Sliedrecht zijn veel gelezen in november. De website maakt voor publiciteit gebruik van Twitter en Facebook. Binnenkort komt daar autoreclame bij.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld