Summer Sessions zaterdag op terras The Moonshine

SLIEDRECHT – Genieten van je favoriete drankje en een lekker hapje in de volle zon, met een gezellig stuk zomerse live muziek. Dat zijn de Summer Sessions van uitgaansgelegenheid The Moonshine! Zaterdagmiddag en zaterdagavond 14 juli 2018, Stationsweg 3.

Mark Kwakernaak speelt zaterdag op het terras bij The Moonshine.

Vanaf 14.00 uur is de buitenbar van The Moonshine geopend waarna om 16.00 uur de warme klanken van onvervalste live-muziek het terras omtoveren in een perfecte plaats om de zomer vol te beleven! “We lopen over van de ideeën om deze hopelijk geweldige zomer nog leuker te maken, waarbij de Summer Sessions een terugkerend thema zijn. Zoals het er nu uit ziet kunnen we op ons maken voor heerlijk weer dus vergeet vooral de zonnebrandcrème niet voor een geweldige dag op het zonnigste terras van Sliedrecht”, zegt The Moonshine.

Muziek, hapjes en drankjes
De rode draad in de reeks is niemand minder dan Mark Kwakernaak, die met zijn muzikale mystery guests deze zomer maar liefst drie optredens voor zijn rekening neemt. Zaterdag 14 juli 2018 trapt hij af met zijn eerste Summer Session, waarbij The Moonshine om het feest compleet te maken lekkere hapjes serveren voor bij hun heerlijke drankjes. 

Muzikale duizendpoot
Mark Kwakernaak is bekend van o.a. Crockett & the Free Candle, Die Mannschaft en Blake Middle. Daarnaast heeft deze muzikale duizendpoot in de loop der jaren met vele andere muzikanten gespeeld, zoals op een doordeweekse, spontane jam sessie in The Moonshine. Door de inbreng van diverse gastartiesten hebben zijn optredens deze zomer ieder een geheel eigen karakter en gaan toehoorders ook zeker een verrassende kant van hem zien.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld