Stuy stopt na kwart eeuw coördinatorschap diabetescollecte

SLIEDRECHT – Coby Stuy is na 25 jaar gestopt als coördinator voor de collecte van het Diabetes Fonds in Sliedrecht. Totaal waren er acht wijkhoofden in Sliedrecht, van wie er zes ook na jarenlange trouwe dienst besloten dat het mooi was geweest. Jumbo Kerkbuurt besloot samen met Coby hen voor hun diensten te bedanken en schonk dozen met chocolade.

Samen met de supermarkt gaf Coby Stuy alle 120 collectanten voor hun jarenlange inzet een rol pepermunt in feestelijke verpakking. (Foto Annemieke Stuij)

Mochten er lezers zijn die de diabetescollecte een warm hart toedragen en ervoor willen zorgen dat ook volgend jaar net als de 25 voorgaande jaren een mooie opbrengst wordt gehaald (dit jaar was dat € 8890,50 – red.), dan kunnen ze zich als wijkhoofd aanmelden via [email protected] Zij zorgt er dan voor dat de e-mail bij het Diabetes Fonds terecht komt. Ook is een nieuwe coördinator welkom.

2 gedachten over “Stuy stopt na kwart eeuw coördinatorschap diabetescollecte”

  1. Bedankt Coby wat je al die 25-jaar gedaan hebt voor het diabetesfonds in Sliedrecht. Geweldige inzet en betrokkenheid waren je kenmerk met ook elk jaar een geweldig resultaat. We hopen dat er weer een enthousiaste coördinator gevonden wordt die zich wil inzetten voor de medemens en de onderzoeken die gedaan worden voor de mensen met diabetes.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld