Werkzaamheden aan openbare weg en mogelijke hinder

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht donderdag 2 december 2021. 

Op dit kaartje staan de werkzaamheden aangegeven. (Kaart gemeente Sliedrecht)

Wat gebeurt er de komende dagen?

  1. Afsluiting Burgemeester Winklerplein (iedere week op woensdag): Westelijke verbindingsweg in verband met weekmarkt. Vanwege ruimere opzet markt i.v.m. coronamaatregelen.
  2. Afsluiting middelste deel Grevelingenlaan en Krammerstraat in drie fases voor al het verkeer vrijdag 24 december 2021 in verband met herstraatwerkzaamheden.
  3. Afsluiting noordelijk deel P.C. Hooftlaan, tussen de Rembrandtlaan en de P.A. de Genestetstraat, voor al het verkeer t/m vrijdag 24 december 2021 in verband met herstraatwerkzaamheden.
  4. Afsluiting Vogelbuurt-Zuid diverse straten t/m donderdag 23 december 2021 in verband met vervanging riolering. Het betreft de straten Reigerlaan, Roerdomstraat, Nachtegaallaan, Meerkoetstraat en Kievitlaan die in fases worden afgesloten.
  5. Afsluiting in delen van Dr. de Visserstraat van maandag 6 december t/m dinsdag 14 december 2021 in verband met herstelwerkzaamheden.
  6. Afsluiting kruising Cort van der Lindenlaan met de Talmastraat van woensdag 15 december t/m vrijdag 17 december 2021 in verband met herstelwerkzaamheden. 
Overige werkzaamheden, op verschillende plaatsen:

● heesters en hagen knippen en scheren
● bomen controleren op veiligheid en gezondheid
● vegen met veegwagen
● zwerfvuil verwijderen
● bomen snoeien
● blad ruimen

Plaats een reactie

*=Verplicht veld