Straten op sommige plaatsen blank na stortbuien

SLIEDRECHT – Op een aantal plaatsen stond zondagavond 25 juli 2021 veel water in de straat door hevige regenbuien. Het riool kon het water dat in korte tijd viel niet verwerken. Tegen middernacht was er veel neerslag.

De Rembrandtlaan nabij de rotonde met de Stationsweg. Dit is een plaats waar al jaren niets gebeurt om het water snel af te voeren. Overigens stond op meerdere plaatsen in deze straat water op de weg. (Foto Reinier Zwaga / Sliedrecht24)

Het water bleef op verschillende plaatsen zodoende op de weg staan in het dorp. De brandweer kreeg enkele oproepen voor wateroverlast aan de Kerkbuurt en Stationsweg. 

3 gedachten over “Straten op sommige plaatsen blank na stortbuien”

  1. Niemand vergelijkt dit met de ellende van al die mensen die getroffen zijn door overstromingen. Dat hebben we afgelopen nacht toen we met hulp van de brandweer tot over 2 uur met man en macht bezig waren ook veel aangehaald. Is het een wereldramp, nee. Is het sliedrechts nieuws ja! Bij veel bewoners is schade ontstaan vooral bij mensen waar veel zaken nog in huis geplaatst moesten worden omdat het nieuwbouw betreft. Nogal flauwe reactue, u had zelf geen overlast zeker.

  2. inderdaad dit is niks vergeleken wat er in belgie gebeurd ook in duitsland/limburg uiteraard en belgie krijg weer vandaag heftige regenval diep triest

Plaats een reactie

*=Verplicht veld