Oishi Fusion

Strategische samenwerking Van Andel Transport & Logistiek en Sonneveld Group

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Van Andel Transport & Logistiek uit Sliedrecht en Sonneveld Group B.V. uit Papendrecht hebben besloten om een strategische samenwerking aan te gaan. De bedrijven, die al 60 jaar samenwerken, tekenden dinsdagmiddag 23 februari 2021 een langjarig contract.

De handtekeningen onder de belangrijke samenwerkingsovereenkomst werden namens de Sonneveld Group gezet door Marleen Kroon (directeur Operations & Supply Chain) en Peter Verhagen (algemeen directeur Sonneveld Group). Namens de directie van Van Andel Transport & Logistiek gebeurde dat door Kor van Andel, Sander van Andel en Chris van Andel. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De ondertekening was in het gloednieuwe bedrijfspand van Van Andel Transport & Logistiek aan de Lelystraat 124 in Sliedrecht. “Belangrijke pijlers van deze strategische samenwerking zijn een vergaande automatisering van processen en het creëren van een centraal distributiecentrum. Met deze strategische samenwerking kunnen we de efficiëntie van onze logistieke processen en de kwaliteit van onze service verder versterken. Wij kijken met vol vertrouwen naar de toekomst!”, zegt Kor van Andel namens de directie van Van Andel Transport & Logistiek. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Vertrouwen
De overeenkomst is voor tien jaar en kan daarna weer worden verlengd. Algemeen directeur Peter Verhagen van Sonneveld Group roemde dinsdagmiddag in de overslaghal, waar de ondertekening plaatsvond, de jarenlange samenwerking en het grote wederzijdse vertrouwen in elkaar. Het als familiebedrijf gestarte Sonneveld heeft Sliedrechtse roots. De oprichter van de Papendrechtse onderneming was een Sliedrechter. Net als Van Andel, gestart in Sliedrecht, toen verhuisd naar Hardinxveld-Giessendam en nu weer voor hopelijk vele jaren terug in Sliedrecht.