Oishi Fusion

Onderzoek naar mogelijke vaccinatie tegen corona in partycentrum De Lockhorst

SLIEDRECHT – Afgelopen week is er een schouw geweest in partycentrum De Lockhorst aan Sportlaan 1. “Om te kijken of die voldoet aan de eisen van de GGD voor wat betreft een priklocatie. Dit was positief en we horen komende week of De lockhorst een priklocatie wordt”, schrijft wnd. burgemeester Dirk van der Borg (CDA) maandag 22 februari 2021 aan de leden van de gemeenteraad.

Als er wordt gevaccineerd in Sliedrecht, dan is mogelijk partycentrum De Lockhorst een inentlocatie. Er is nog geen besluit over genomen. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

“Er is formeel een verantwoordingsdocument naar de griffie gestuurd voor de raad”, bericht de gemeente Sliedrecht kort. Duidelijk wordt dat naar een priklocatie in het dorp wordt gekeken. Nu moet een vaccinatie in Dordrecht worden gehaald. 

4 gedachten over “Onderzoek naar mogelijke vaccinatie tegen corona in partycentrum De Lockhorst”

 1. Wel apart dat we inmiddels blij zijn met een verzoek van de gemeente, goeie actie trouwens, om in Sliedrecht te vaccineren, juist voor de heel oudere mensen. Maar het is natuurlijk werkelijk van de zotte dat je naar Dordrecht en Gouda moet rijden met een 90 jarige die slecht ter been is. Alsof wij hier geen ijskasten hebben!

  De GGD is een bijzonder bedrijf. Je belt voor een afspraak, komt in een wachtlijst, intussen word je verwezen naar de site (wel 10 keer als de wachtlijst groot is, wie verzint zoiets?) en dan krijg je eindelijk een afspraak in Dordrecht en 2e prik in Gouda, 45 km rijden. Uitdrukkelijk wordt dan vermeld dat 1,5 meter afstand houden moet. Misschien zijn er 90 jarigen die nog rijden en de marathon lopen maar ik ken ze niet.

  Ik ben dus op zoek naar limousine met een ruitje in het midden om te voorkomen dat we ze in een aanhangwagen moeten zetten.

  Overigens: de GGD mensen aan de telefoon zijn uitermate vriendelijk. Je kunt gewoon niet boos op ze worden. Maar als je belt voor instructies in geval dat iemand positief is getest en wat te doen, dan komt men aan de telefoon echt kennis tekort. Ondanks dat men zijn stinkende best doet is de organisatie van deze club hemeltergend. Die rijen met superoude mensen in de winterse kou zijn on-Nederlands.

  Ik kijk uit naar vaccinatie door de huisartsen want die doen dat elk jaar weer uitstekend georganiseerd.

 2. Een uitkomst voor oudere en personen slecht ter been. Of mensen in een rolstoel. Nu moeten ze of iemand met een auto vragen. Of met de Drechthopper.

 3. Idd..heb gister gebelt voor moeder..konden voor de 1e prik naar Gouda ..en de 2e in Breda..hoe belachelijk.als je hier een lege Lockhorst heb staan..laten we hopen voor Iedereen dat het door mag gaan

Plaats een reactie

*=Verplicht veld