Stichting Vrienden van Waerthove schenkt auto aan verpleeghuis

SLIEDRECHT – Een nieuwe, verlengde Citroën Berlingo is dinsdag 1 februari 2021 overgedragen aan verpleeghuis Waerthove. De auto is een schenking van de stichting Vrienden van Waerthove. De wagen wordt bekostigd uit een crowdfundingactie.

Met dit nieuwe vervoermiddel kan één bewoner met rolstoel worden vervoerd alsmede vier mede-passagiers. (Foto stichting Vrienden van Waerthove)

‘De bus’ is – in overleg met Waerthove – in plaats gekomen van een tweetal oudere vervoermiddelen, die al meer dan tien jaar in gebruik waren. Recent hebben ‘de Vrienden’ ook een camerasysteem geschonken, dat wordt gebruikt in de Biesboschzaal voor directe TV-uitzendingen op het eigen kanaal.

Beroep op inwoners
Omdat met de aanschaf van de auto een gat is geslagen in de financiële middelen van de stichting wordt een beroep gedaan op de inwoners van Sliedrecht om een gift te geven, zodat ook in de toekomst de bewoners van verpleeghuis Waerthove blij kunnen worden gemaakt met middelen, die niet door de overheid worden vergoed. Een bijdrage kan gestort worden op bankrekening
NL85RABO0342788183 van de stichting Vrienden van Waerthove, o.v.v. Crowdfunding 2021. Wil je meer informatie? Dan kan je een e-mail sturen naar: [email protected]

1 gedachte over “Stichting Vrienden van Waerthove schenkt auto aan verpleeghuis”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld