Japans restaurant Oishi Fusion

Sporthal De Basis locatie halve finale Nationale Open Jeugd Kampioenschappen

SLIEDRECHT – Zaterdag 15 februari 2020 mogen de jeugdselecties van volleybalvereniging Sliedrecht Sport weer aan de slag tijdens de halve finales van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. “Extra leuk is dat er ook een ronde bij ons in sporthal De Basis wordt gespeeld. Daar komen twee poules Jongens B in actie”, bericht donderdag 13 februari 2020 Sliedrecht Sport. 

Dit is een archieffoto van de Jongens D (t/m 12 jaar) bij voorronde NOJK in Houten. (Archieffoto Sliedrecht Sport)

Bij Sliedrecht Sport zijn ze er altijd op gebrand om goed te presteren op het NOJK. Zeven van de acht jeugdselecties wisten de voorronden te overleven. Alleen Jongens C viel helaas af.

Niet in Sliedrecht
Zaterdag staan de halve finales op het programma. Bij de jongste selecties (D) werken zowel de meiden als de jongens hun wedstrijden af in Houten. Meisjes C en Jongens A verdedigen de blauw-witte kleuren in De Dijk in Dordrecht. Meisjes B reist af naar Woerden en de oudste meiden (A) beproeven hun geluk in Wijk bij Duurstede.

Thuiswedstrijd
Jongens B spelen in sporthal De Basis. Vanaf 09.45 uur gaan zij de strijd aan met Next Volley Dordrecht, VCV, Zovoc en Dros-Alterno. Om 17.15 uur staan de kruisfinales tussen de nummers 2 en 3 van beide poules op het programma, De finaleronde is zaterdag 11 april 2020. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld