Japans restaurant Oishi Fusion

Korfbalvereniging ontmoet leden businessclub in Kom Aan Tafel!

SLIEDRECHT – Met de aanwezigheid van ongeveer tachtig sponsoren, de meesten lid van de businessclub, kon SKC Merwede/Multiplaat woensdagavond 12 februari 2020 spreken van een goede opkomst. De sponsoren kregen een hapje en een drankje bij restaurant Kom Aan Tafel! en een uitleg over onder meer de aanpassing van de kantine van de vereniging. De ruimte krijgt een metamorfose. 

Sponsoren krijgen bij restaurant Kom Aan Tafel! wat te eten en horen ondertussen nieuwe ontwikkelingen bij SKC Merwede/Multiplaat. (Foto SKC Merwede/Multiplaat)

Voorzitter Adri Lugthart opende de avond met een welkomstwoord en benadrukte hoe belangrijk sponsoren voor de vereniging zijn.

Tekst gaat verder onder tweet.

Kantine
In zijn toespraak ging Lugthart in op het beleid van de vereniging en over een meerjarenonderhoudsplan dat is gemaakt is met als doel een toekomstbestendige vereniging. Een belangrijk onderdeel van dit plan is onder meer de verbouwing van de kantine van het verenigingsgebouw aan de Thorbeckelaan. De sponsoren kregen een sfeerimpressie gepresenteerd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld