Japans restaurant Oishi Fusion

Benefietevenement in sporthal De Basis voor zieke broertjes Karsten en Joep

SLIEDRECHT – In sporthal De Basis aan Benedenveer wordt vrijdag 28 februari 2020 vanaf 16.00 uur een speciale benefietavond georganiseerd voor de kinderen Karsten (4) en Joep (6) van de ouders oud-Sliedrechter Arco en zijn vrouw Sanne Stam. Het evenement is opgezet door Roy Kroon, Hans Slieker en Rob Boer. Het wordt een gezellige avond met muziek, eten / drinken en spellen.

Kartsen (l) en Joep Stam. Na aftrek van de kosten gaat de opbrengst naar het gezien. Het geld wordt gebruikt om de behandeling, het reizen en medicijnen te kunnen betalen. 

De familie Stam hoorde afgelopen december tijdens de kersttijd dat hun oudste zoon een zeer zeldzame stofwisselingsziekte heeft, waarvoor geen genezing meer mogelijk is. Bij het testen van het jongere broertje van Joep, Karsten, is deze ziekte ook vastgesteld. Daarvoor is er nog hoop, maar Karsten moet daarvoor een zeer zware behandeling in Milaan ondergaan. Vader Arco gaat met Karsten voor minimaal twee maanden naar Milaan en moet daardoor de beste maanden van zijn oudste zoon missen. Een jong gezin, waarbij het ene zoontje vecht voor genezing en waarbij het andere zoontje alleen maar achteruit zal gaan. De wereld staat in dit gezin op zijn kop en kan alle hulp gebruiken. Er is een inzamelingsactie gestart om de kosten voor de behandelingen, de reizen, de aanpassingen in de woning en de alledaagse dingen voor dit gezin te bekostigen. Er staat hier online ook een crowdfundingsactie.

Steentje bijdragen
Roy Kroon, Hans Slieker en Rob Boer willen met het benefietevenement hun steentje bijdragen.  Ze nodigen iedereen uit om naar sporthal De Basis te komen. “We zouden het fantastisch vinden om deze vrijdagavond volle bak te hebben in zowel de sporthal als het Sportcafé”, aldus het drietal op Facebook.

Programma ontvangst en eten:
16.00 uur: 
Opening van Sportcafé ’t Bankie voor een vrijdagmiddagborrel. Drankjes, hapjes en lekkere deuntjes zorgen voor  en gezellig samenzijn.
18.00 uur:
Barbecue-goeroes Hans Slieker en Rob Boer gaan aan de slag. Voor slechts € 10,- kun je een bord ‘kopen’ en jezelf te
goed doen aan al het lekkers dat deze mannen voorbereiden.  De borrel en het eten zal muzikaal worden omlijst
door de liveband ‘the Sliedrecht Legends’. 

Programma Sporthal:
20.00 uur:
Aanvang van activiteiten. In zowel de sporthal De Basis als in het sportcafé is er voor ieder wat wils. Er zijn twee activiteiten waar in de sporthal aan kan worden deelgenomen: 
1. Paardenraces( ca 5 min): In de zaal is een hindernisparcours opgebouwd. Er zal een volledige ronde worden gelopen door acht verschillende mensen. Voor € 5,– p.p. kun je een wedformulier kopen en inzetten op jouw favoriet.
2. Lasergamen(ca 20 min): In de zaal is een lasergame terrein opgebouwd. Met echte lasergame geweren gaan de deelnemers in het donker de strijd aan met andere teams. Kosten: € 5,- p.p.

Programma sportcafé:
20.00 uur:
Duitse bingo. Voor € 5,– koop je drie bingokaarten. Hopelijk vul je als eerste het kruis of een volle kaart!
21.15 uur:
Klaverjassen. Individueel inschrijven voor € 5,–. Elke ronde een andere maat. Moge de kaarten in uw voordeel spreken.
22.30 uur:
Pubquiz onder leiding van Quizmaster Sjoerd van der Waal. Jouw portie sport-, muziek en algemene kennisvragen! Voor € 5,– neem je deel.

Muziek
Uiteraard is er tijd om tussendoor te wedden tijdens de paardenraces. Gedurende de hele avond staan er DJ’s jouw favoriete platen te draaien. Voor minimaal € 1,– kun je jouw Serious Request aanvragen. Drankjes zijn te bestellen bij het barpersoneel. Een deel van deze baromzet wordt ook gedoneerd aan de actie broers Joep en Karsten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld