Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Sport Fysiek verhuist van Molendijk naar voormalige Ford-garage

SLIEDRECHT – Sportschool Sport Fysiek gaat verhuizen. Momenteel zijn zij gevestigd aan de Molendijk. Het nieuwe onderkomen wordt de voormalige garage van Ardea Auto aan Deltalaan 217. Dat bericht Sport Fysiek donderdag 4 juni 2020 op sociale media. Deze zomer wordt verhuisd.

Begin januari 2020 sloot Ardea Auto de deuren. Daarna stond het pand leeg. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

“Gisteren de sleutel gekregen van ons nieuwe pand. Super veel zin in”, schrijft Sport Fysiek op Facebook. Sport Fysiek is nu gevestigd aan Molendijk 177b. De plannen voor de verhuizing waren er al voor de corona. “We wilden al graag uitbreiden, zeker vanwege het enorme succes van de freerunninghal. In ons huidige pand was uitbreiding onmogelijk en het leegstaande pand van de oude Ford garage was ideaal”, vertelt Betty van Vliet van Sport Fysiek tegen de redactie van Sliedrecht24. 

Plannen
Voor de corona zat Sport Fysiek met de sportschool goed in de lift en tijdens de crisis hebben de meeste leden hen trouw gesteund. “Waar wij echt super blij en ook trots op zijn. Per 1 juli mogen de deuren van de sportschool weer open en wij willen dat graag doen in ons nieuwe pand. De fitness- en groepleszaal,waar de lessen zoals kickboksen, xcore, Latin dance workout en nog veel meer worden gegeven, komen in de oude showroom. De freerunninghal zal per 1 augustus overgaan naar de oude garage en het magazijn, welke ruim zeven meter hoog is. Dit biedt natuurlijk heel veel kansen ook omdat deze hal tweemaal zo groot is als de oude hal. Naast de vertrouwde foam pit komen er ook echte parkour elementen”, zegt Van Vliet.

Kinderen
Veel kinderen uit Sliedrecht, maar ook uit Bleskensgraaf, Alblasserdam, Papendrecht, Gorinchem en Ridderkerk weten de hal al te vinden. Sport Fysiek biedt ook een uniek abonnement aan voor kinderen. Voor slechts € 21,50 per maand kunnen de kinderen kiezen uit drie sporten, freerunning, kickboksen en streetdance, die zij tevens onbeperkt mogen uitoefenen per week. Van Vliet: “Je moet eens weten hoeveel kinderen er dagelijks komen sporten, superleuk en supergezellig. En als de kinderen sporten kunnen de ouders zich uitleven in de fitness of bij een groeples. Dus Sport Fysiek is echt een sportcentrum voor de hele familie.” Je kunt Sport Fysiek volgen via Facebook en alle info ook online vinden.

4 gedachten over “Sport Fysiek verhuist van Molendijk naar voormalige Ford-garage”

  1. Geweldig dit nieuwe initiatief, ik wens jullie heel veel succes, want dat verdienen jullie!!!

  2. Heel veel succes gewenst Lucien en Betty, hoop dat het weer net zo succesvol wordt als voor de Corona tijd. Aan jullie inzet zal dat niet liggen, petje af !!!!!!!!

  3. Wat een durf, energie en inzet van Sport Fysiek om hun sportschool voort te zetten op de mooie en grote locatie van de voormalige Ford garage aan de Deltalaan. Het zal veel nieuwe mogelijkheden geven en dat is alleen maar goed voor sportief Sliedrecht e.o. De nieuwe ruimte is zeker geschikt te maken voor de nieuwe norm van 1,5 meter. Namens het CDA wens ik Sport Fysiek heel veel succes toe op de nieuwe locatie.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld