Japans restaurant Oishi Fusion

Vestiging Ford-dealer Ardea Auto aan Deltalaan dicht

SLIEDRECHT – Ardea Auto, de Ford-divisie van Stern Groep, op de Deltalaan 217 / hoek Geulstraat heeft de deuren met ingang van het nieuwe jaar gesloten. Niet alle klanten waren op de hoogte blijkt uit reacties naar Sliedrecht24.

Inmiddels is alles leeg bij Ardea-Sliedrecht. Het is niet de enige vestiging van de Stern Groep die dicht is gegaan. Ook Ford-dealer Ardea Auto’s in Amstelveen en Vireo Auto Fiat in Purmerend. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De sluitingen binnen de Stern Groep zijn een onderdeel van ‘een strategisch plan Focus on Value’ om de komende twee jaar de winstgevendheid voor de onderneming te verbeteren. De vestiging in Sliedrecht is samengevoegd met Gorinchem.

9 gedachten over “Vestiging Ford-dealer Ardea Auto aan Deltalaan dicht”

 1. Kom gerust eens langs in Dordrecht, ervaar het zelf en als iets niet bevalt, geef het gerust bij de heren van de verkoop aan, kom er al jaren, zijn zeer toegankelijk en gastvrij!

 2. Bij autobedrijf P. de Rover in Hardinxveld bent u van harte welkom voor alle merken personenauto’s en kleine bedrijfswagens.
  Het bedrijf ligt 5 minuten rijden vanaf Ardea vandaan.
  Persoonlijke en eerlijke service en adviezen staat hoog in het vaandel. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

 3. Zeer triest dat Ardea gesloten is in Sliedrecht. Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij Ardea Sliedrecht en ben altijd perfect geholpen! Nu moeten we naar Dordrecht of naar Gorinchem, en daar is niemand blij mee. Ten eerste is lastig door de afstand die nu moet rijden en ten tweede, de vestigingen zijn daar veel groter en onpersoonlijker! Ik denk dat deze actie veel klanten er toe brengen om elders met hun auto in onderhoud te gaan. Jammer maar het is niet anders.

 4. Vandaag even in Gorinchem bij Ardea gekeken. Teleurgesteld over afd. verkoop. Wel goed gesprek werkplaatsmedewerker gehad.

 5. Vakgarage Reno (Reno is dus meer dan alleen Suzuki dealer) is voor mijn Ford al jaren een prima alternatief! Uitstekende service en nette prijzen!

 6. Helemaal gelijk Peter, bij Veth en Kaptein ben je een naam en geen nummer. Prima service en je houdt gewoon de fabrieksgarantie (weten veel mensen niet).

 7. Jammer is Sliedrecht altijd prima service. Je voelde je nog klant. In Gorinchem of Dordrecht ben je een nummer.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld