Sponsorfietstocht Kerkrade-Sliedrecht voor nieuwe Beth-El kerk

SLIEDRECHT – Zo’n dertien mensen zijn zaterdag 22 juni 2019 van Kerkrade naar Sliedrecht gefietst voor het goede doel. Er werd een bedrag van € 8.000,– ingezameld. Het geld ging naar een evangelisatiepost in Kerkrade en de andere helft was voor de nieuwbouw van de Beth-El kerk aan de Kerkbuurt.

Ze vertrokken zaterdagmorgen om 06.45 uur. Kerkrade lag toen nog in diepe rust. De deelnemers hebben genoten van de fietstocht en de gezelligheid. (Foto via Robin van Genderen)

De fietsers werden begeleid door enkele motorrijders die als navigators functioneren. Via het heuvelachtige landschap in Limburg ging het richting Brabant en de Loonse en Drunense Duinen. In Brabant was een koffiestop. Na ruim 200 kilometer rijden kwam de groep Sliedrecht binnen en werden ze warm onthaald door familie en vrienden. Deze kilometers zijn niet voor niets. Het betrof een sponsorfietstocht waarbij een mooi bedrag is opgehaald voor de nieuwbouw. Het huidige gebouw is sterk verouderd en voldoet niet meer aan de eisen. 

1 gedachte over “Sponsorfietstocht Kerkrade-Sliedrecht voor nieuwe Beth-El kerk”

 1. De Zuiderzeestraat heeft na week 19 (toen is de bezorging met de post stop gezet) geen folder meer ontvangen.
  Waarschijnlijk dacht AH goedkoper uit te zijn met een een andere bezorger.
  Maar die kan dus al maanden niet waarmaken wat men beloofd heeft.
  Goedkoop is nu duurkoop.
  Overigens als je geen internet hebt moet je wel naar de winkel om de folder te bekijken. Ik zou
  AH adviseren een keuze te maken en voor een andere bezorger .

Plaats een reactie

*=Verplicht veld