De Ligt: ‘Bonusfolder Albert Heijn Sliedrecht voor iedereen bereikbaar’

SLIEDRECHT – De bonusfolder van Albert Heijn Sliedrecht is deze week niet bij alle inwoners van Sliedrecht in de bus gevallen. Oorzaak is een probleem bij de verspreider van de reclamefolder. Online is de bonusfolder voor deze week wel in te zien. Dat meldt dinsdag 25 juni 2019 Albert Heijn Sliedrecht.

“Uiteraard kan de folder in de winkel aan het Burgemeester Winklerplein 24 worden opgehaald. Wie de Albert Heijn app download, krijgt wekelijks op vrijdag de bonusfolder”, zegt directeur Hans de Ligt van Albert Heijn Sliedrecht. De bonusfolder hangt overigens aan de reclamebanner van Albert Heijn op Sliedrecht24. Door op de banner te klikken, ben je meteen bij de folder.

7 gedachten over “De Ligt: ‘Bonusfolder Albert Heijn Sliedrecht voor iedereen bereikbaar’”

 1. Wij op het Burg Drijberplein hebben eigenlijk nooit problemen met de bezorging van kranten e/o folders. Altijd keurig op tijd.. Gelukkig ook eens een positief bericht rondom de bezorgers

 2. Op zaterdag gewoon met de post. De folder zat altijd in de brievenbus, elke zaterdag weer. Maar waarschijnlijk vanwege de kosten zou dat voortaan anders moeten. En toen ging het fout. Zo zie je maar weer,waar zouden we zijn zonder de post. Maar heeft AH daardoor minder klanten? Of alleen maar klachten?

 3. Is de verspreider van de folder “toevallig” ook de bezorger van Het Kompas?
  Want met dat blad is het qua bezorgen ook niet zo goed gesteld.

 4. Wij krijgen al weken geen folder meer.
  Er zat een briefje in het folderpakket dat we voortaan de folder in het pakket zouden krijgen..NOOIT MEER GEZIEN.

 5. jammer maar het is niet alleen deze week geen folder.
  Ook voorgaande weken geen folder.

 6. Bonus folder komt hier al een paar weken op woensdag met de Merwestreek mee. Ik persoonlijk vind dat ook laat, online kan natuurlijk wel maar ff bladeren tijdens een bak koffie is altijd ok

Plaats een reactie

*=Verplicht veld