Speler v.v. Sliedrecht draait op voor kosten kaarten

SLIEDRECHT – Het bestuur van v.v. Sliedrecht heeft besloten dat met ingang van het seizoen 2016 / 2017 de kosten voor gele en rode kaarten bij de speler in rekening worden gebracht. Wie niet betaald, loopt kans op een schorsing. Dat maakt het bestuur maandag 17 oktober 2016 bekend.

Veel andere verenigingen doen dit al en ook de Sliedrechtse voetbalclub heeft daartoe besloten. “Deze kosten worden via automatische incasso geïnd. Voor de maanden augustus / september zal dat eind oktober gebeuren. Voor de maand oktober eind november etc. Als de inning niet lukt dan volgt een reminder en dan schorsing”, aldus het bestuur.

Respectvol
De wedstrijden van het nieuwe seizoen 2016/2017 zijn weer in volle gang en we zien al vele mooie resultaten van diverse teams. “Als bestuur dragen wij al vele jaren uit dat iedereen zowel binnen als buiten het veld, respectvol met een ieder moet omgaan. Nu kan het voorkomen dat in het veld een scheidsrechter een overtreding of wangedrag beloond met een officiële waarschuwing: een gele of een rode kaart. Of het nu wel of niet terecht is, als speler ben je verplicht om je binnen het veld zowel sportief als respectvol te gedragen”, schrijft het bestuur. Wanneer je een officiële waarschuwing ontvangt, dan ben je hier volgens het bestuur dus zelf verantwoordelijk voor.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld