BROWNEYES verhuist volgende maand naar Thorbeckelaan

SLIEDRECHT – Schoonheidsinstituut BROWNEYES verhuist van de Volkerakstraat naar de Thorbeckelaan 75. Zaterdag 5 november 2016 om 11.00 uur gaat de zaak open. 

De passie voor de totale schoonheidsverzorging is de belangrijkste motivatie geweest voor BROWNEYES. Vanaf de oprichting door eigenaresse Jolanda Dekker in 2005 is er een hartstocht voor het vak. (Foto BROWNEYES)

Het enthousiasme voor het vak geeft Jolanda Dekker en haar team de motivatie en uitdaging altijd opzoek te gaan naar de nieuwste trends en mogelijkheden. “De uitdaging om voor iedereen een gepaste behandeling te vinden -met een goede prijs en kwaliteit verhouding- houden mij scherp. Door mee te gaan met innovatieve technieken en het gebruik van de beste en nieuwste apparatuur kunnen we onze hoogstaande kwaliteit blijven garanderen. Dit resulteert eveneens in toenemende kennis en ervaring en wij blijven zo up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de branche”, zegt Dekker. Iedereen is van harte welkom om bij de opening even gezellig binnen te komen kijken. Meer informatie op de website van BROWNEYES. Volg hen voor aanbiedingen en acties ook op Facebook.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld