Onrustig bij Burgemeester Feitsmapark

SLIEDRECHT – Zo’n zeventig jongeren hebben maandagavond 17 oktober 2016 voor onrust gezorgd rond het Burgemeester Feitsmapark.

De politie had het er druk mee en reed met zeker 6 auto’s rond. (Foto Sliedrecht24)

De politie was volop aanwezig en had extra personeel achter de hand gehouden.

Clown
De jongeren waren afgekomen op een oproep op Instagram van een clown dat hij naar Sliedrecht zou komen. Raadsleden van PRO Sliedrecht zagen de jongeren en gingen met ze in gesprek. Een clown is niet gezien. In het Burgemeester Feitsmapark zijn maandagavond wel vernielingen gepleegd. Later op de avond vond onder de jongeren nog een mishandeling plaats meldden agenten.

7 gedachten over “Onrustig bij Burgemeester Feitsmapark”

  1. Stoer man, meer dan 70 man en veel dingen opgeblazen, applaus!
    Klopt dat de politie het op een verkeerde manier deed, ze hadden traangas, pepperspray, tasers, wapenstokken en een waterkanon moeten gebruiken om die irritante kansloze nietsnutten weg te drijven…
    Wie niet luisteren wil moet maar voelen.

  2. Mijn zoon gaf al aan dat er rondom het Feitsmapark een “rotsfeer” hing toen hij gisteravond thuiskwam. Die kinderen die dit veroorzaken hebben toch ouders…? En wat mij betreft treedt de politie niet snel TE hard op. De gummiknuppel moeten ze ook een keer gevoeld hebben om te snappen dat er maar 1 instantie de baas is op straat en dat is de politie die voor een schijntje 24/7 waken over onze veiligheid.

  3. Wat een kinderachtig gedoe zeg!! Wat schieten deze gasten ermee op om vernielingen te plegen? Worden ze stoerder door? Vervelen ze zich? Hebben ze niks beters te doen? Vreemd gedrag!! Hopelijk worden ze snel wijzer/slimmer!!

  4. Ja nadat er 2 vechtpartijen en een prullenbak was opgeblazen maar toen hebben ze ook geen ene flikker gedaan een uur later toen alles rustig was komen ze met 6 busjes. Dus de politie heeft het zelf uit de hand laten lopen.

  5. Welke 6?? Er is maar 1 geweest… en die konden niks doen want het was toch naar een kat en muis spel… hadden ze bij de eerste keer langsrijden al ingegrepen hadden er ook geen vernielingen geweest!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld