Spare Rib Express aan winkelpromenade Kerkbuurt voortvarend van start

door Hans van der Aa 
SLIEDRECHT – Het is maandag 24 mei 2021 – Tweede Pinksterdag – en Spare Rib Express aan de Kerkbuurt 51 begint de gang er goed in te krijgen. De reacties op social media zijn niet onopgemerkt gebleven. Dit nieuwe bezorgrestaurant aan de winkelpromenade – waar binnenkort ook kan worden afgehaald – mag zich verheugen in grote belangstelling.

De broers Bob (links) en Niels van der Wende zijn er klaar voor om liefhebbers te voorzien van onder andere spare ribs, angus burgers, zalm, kippenbouten en -saté. (Foto Hans van der Aa / Siedrecht24)

Aanvankelijk was er enige onduidelijkheid over de vergunningverstrekking. Het vergunningstelsel verschilt per gemeente. Niels van der Wende – samen met zijn broer Bob franchisenemer van de Sliedrechtse locatie – merkt hierover op: “Wij waren nog niet volledig op de hoogte van de juiste regelgeving met betrekking tot de vergunningen die in Sliedrecht van kracht zijn. Daardoor was er vanuit onze kant een misverstand ontstaan. Gelukkig zijn we heel snel en adequaat geholpen door de gemeente Sliedrecht en is de vergunning goedgekeurd. Wij zijn de gemeente Sliedrecht dan ook erg dankbaar!”

Bekroning
Op de vraag hoe de opstart van het filiaal in Sliedrecht is beleefd, reageert Bob: “De start van een nieuw filiaal is altijd spannend en heeft iets unieks. Afgelopen woensdag gingen de deuren van Spare Ribs Express Sliedrecht voor de eerste keer open, iets dat voor ons voelde als een bekroning op een lange periode van verbouwen en voorbereiden. Sliedrecht is voor ons niet onbekend, omdat wij hier al geruime tijd maaltijden bezorgen vanuit ons filiaal Spare Rib Express Drechtsteden in Zwijndrecht.”

Tekst gaat verder onder tweet.

Uitdaging
Bob van der Wende: “We zijn gelijk goed van start gegaan en hebben al een aantal drukke dagen – zowel voor onszelf als voor het nieuwe team – achter de rug. We zijn ontzettend trots op de manier waarop het team diréct heeft gepresteerd. Met elkaar kijken we enorm uit naar alle nieuwe klanten, die wij de aankomende tijd mogen verwelkomen!”

Bestellen
Wie spare ribs wilt eten, kan telefonisch, hier online bestellen of via de app / telefoon 06-59331096. De bezorgtijden zijn tussen 17.00 – 21.00. In het weekend al vanaf ’s middags. Voor meer informatie en alle openingstijden kun je terecht op de website.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld