Spaanse Susan Santos vrijdagavond in The Moonshine

SLIEDRECHT – Op het podium van The Moonshine aan Stationsweg 3 staat vrijdagavond 17 november 201 de Spaanse artieste / band Susan Santos. Entree is gratis. 

Een diepgewortelde passie voor de muziek was de drijfveer voor Susan Santos om een gitaar op te pakken. Stap voor stap creëerde de linker gitarist en zanger haar eigen liedjes en ontwikkelde zich tot een gitaargodin met ballen. 

Na een aantal bands en twee albums verhuisde Susan Santos in 2009 naar Madrid en vormde een nieuwe band met haar eigen naam. Deze band speelde over de hele wereld en heeft inmiddels 4 albums achter hun naam.

Tekst gaat onder video verder.
Bekijk hier alvast een voorproefje.  

Met het laatste album, “Skin & Bones”, tourt Susan Santos nu door Europa en maakt daarbij voor het eerst een stop in Sliedrecht. Skin & Bones werd opgenomen in Madrid, gemasterd in Los Angeles en is het album dat Susan Santos altijd al had willen maken. De stijl laat zich omschrijven als een krachtige mix van American roots, blues en rock… of eigenlijk, Blues-rock of the XXI Century.

Energie en gevoel
De show van Susan Santos zit vol energie en gevoel, niet in de laatste plaats door de aanstekelijke stage presence van Susan zelf. Ze lieten al vele zalen en festivals al op hun grondvesten schudden en deze avond is The Moonshine aan de beurt.

Een reactie plaatsen