SOJS ‘Binnenste Buiten’ woensdag in sporthal De Lockhorst

SLIEDRECHT – Vanwege de coronapandemie zijn veel activiteiten afgezegd, maar ‘Binnenste Buiten’,  een wekelijkse activiteit van Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) in sporthal De Lockhorst gaat woensdag 24 november 2021 gewoon door. Het is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Deelname is gratis en je bent welkom tussen 13.00 – 15.00 uur.

Sporthal De Lockhorst wordt weer omgetoverd tot een sport-crea paleis  waar de kinderen kunnen deelnemen aan verschillende sport- en spelactiviteiten. Ook worden er creatieve activiteiten aangeboden. (Foto SOJS)

Bij de achterzijde van de sporthal staan SOJS-vlaggen. Daar is de entree. Het is dus niet toegestaan om via de hoofdingang van het zwembad naar binnen te komen.

Zwemmen
Kinderen kunnen vervolgens wel gebruik maken van de kleedkamers. In samenwerking met zwembad de Lockhorst is het mogelijk om na de activiteit om 15.00uur via een gereduceerd tarief van € 2,50 te gaan zwemmen. Dit dient betaald te worden na eindigen van de activiteit bij SOJS. Daar krijgen de kinderen een bandje waarna ze vervolgens naar het zwembad kunnen. Let op: Dit gaat om vrij zwemmen. Hierbij is dus geen toezicht van SOJS en een zwemdiploma is verplicht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld