Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Sliedrechtse gaat ook spirituele reizen in Nederland organiseren

SLIEDRECHT – “Een reis naar je innerlijke bestemming. Rust vinden en jezelf (her)vinden.” De Sliedrechtse medium-therapeute Annie Hulters organiseert spirituele reizen. Dat deed ze eerder in het buitenland, maar vanaf volgend jaar ook in Nederland. “In het voorjaar staat een eerste reis gepland naar Noordwijk”, laat Hulters aan Sliedrecht24 weten. Een datum is nog niet bekend.

Annie Hulters (l) en mede-organisator Petra Roodbol (r) zoeken de reislocaties met zorg uit. De reizen zijn volgens Hulters een combinatie van intuïtieve ontwikkeling en genieten. “Je leert hoe je rust en balans kunt vinden in je leven.” (Foto via Annie Hulters)

De organisatie van de spirituele reizen doet Hulters samen met Reiki Master Petra Roodbol. Donderdag 10 oktober 2019 staat nog een reis naar het buitenland gepland. Dan vertrekken de twee coaches met een gezelschap van in totaal tien mensen voor een vijfdaagse reis naar Ibiza voor mindfulness en intuïtieve trainingen. In de jaren daarvoor was de bestemming Cyprus en Ierland. Veel deelnemers aan de reizen zijn lovend, “een openbaring”, zegt één van de cursisten. 

Ervaren
Hulters heeft een paramedisch bedrijf. Zij is een ervaren medium-therapeut, healer en docent. Ze is gecertificeerd Tuina-masseur, coach en Reiki Master en houdt zich bezig met Chinese geneeskunde en voedingsleer. In 2017 onderging haar bedrijf een naamsverandering. Voor meer informatie of een afspraak, e-mail: annie.jghulters@gmail.com of tel.: 06-24253560.

4 gedachten over “Sliedrechtse gaat ook spirituele reizen in Nederland organiseren”

 1. Voor een aantal is dit een betere manier van rust zoeken dan een kerk die 10 minuten lopen is. Er komen steeds meer mensen die niets met geloof hebben maar wel spiritueel bezig zijn. Leven en laten leven!

 2. @Roel van Kleef: is geen godsdienst wat hier wordt aangeboden, heb website bezocht en dan weet je wat het inhoudt.

 3. Met een beetje (meer?) Bijbelkennis kun je weten, dat er in dat Boek ook voorbeelden staan van mensen, die hiervoor duizenden kilometers hebben gereisd en….. gevonden.
  Spirituele reizen: ik heb (ook) geen idee, wat ik mij er bij moet voorstellen en het is mijn ding ook
  niet. Maar we leven in een vrij land met vrijheid van godsdienstige opvattingen.
  Dat moeten we toch maar zo houden en niet gelijk kritisch op andersdenkenden in hakken.
  Dat werkt contraproductief.

 4. Heel typisch, rust zoeken en er duizenden kilometers voor reizen….Is dat “the way to free your mind”?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld