Japans restaurant Oishi Fusion

Vijfde ‘sociale lunch’ bij Sociale Moestuin Sliedrecht

SLIEDRECHT – Er komt een vijfde ‘sociale lunch’ bij de Sociale Moestuin Sliedrecht aan Lijsterweg 70. De lunch is vrijdag 25 oktober 2019 begint om 12.30 uur.

Samen met de partners in het sociale domein nodigt de Sociale Moestuin weer mensen uit voor deze lunch, die speciaal voor inwoners van Sliedrecht is die normaal gesproken geen budget hebben om uit eten te gaan. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

“Wij zijn blij dat ondernemers in Sliedrecht ons steunen, zodat we dit kunnen organiseren voor mensen die dit extraatje kunnen gebruiken”, zegt Marieke Verschoor van Sociale moestuin Sliedrecht.

Aanmelden
Er is ruimte voor vijftien personen en daarom is opgave verplicht. Wie wil deelnemen, moet zich dus aanmelden. Dat kan per e-mail: activiteiten@socialemoestuin.nl

1 gedachte over “Vijfde ‘sociale lunch’ bij Sociale Moestuin Sliedrecht”

  1. wat marieke niet zegt is volgende. Door dat de mensen zich aan melden maakt ieder een kans. Er zijn 15 plekken nu is niet zo dat elke keer zelfde mensen er eten ! Wie zich aan meld heeft kans en hoor is gezellig. Alvast hoor ik de volgende morgen als op woensdag is?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld