Japans restaurant Oishi Fusion

Bedrijf Annie Hulters gaat onder eigen naam verder

SLIEDRECHT – Het paramedisch bedrijf van Annie Hulters gaat met ingang van zondag 24 december 2017 verder onder haar eigen naam. Dan gaat ook de nieuwe website online. De huidige naam ‘TresMirFia’ was volgens Hulters wat lastig te onthouden voor mensen, daarom koos ze een naamsverandering voor haar onderneming.

Met haar ervaring en kennis binnen haar vakgebied heeft Annie Hulters al veel mensen begeleid en gecoacht. Volgens cliënten staat ze bekend om o.a. haar heldere, duidelijke en respectvolle benadering. (Eigen foto)

Hulters werkt als medium-therapeut, healer en docent. Ze is verder gecertificeerd Tuina-masseur, coach en Reiki Master. Hulters: “Tuina Massage is een ontspannende massage voor ’t gehele lichaam. Gua Sha en cupping zijn in combinatie met acupresseur massage een weldaad voor het lichaam. De behandeling laat energie stromen voor een betere doorbloeding en balans.” Ook organiseert Hulters spirituele reizen naar Ierland en Cyprus. De Sliedrechtse is geen onbekende. Regelmatig is ze te zien in het tv-programma ‘Dit is mijn toekomst’ van RTL4.

Therapeutische werking
Als medium en gekwalificeerd lifecoach helpt Hulters mensen in allerlei situaties, denk aan relatie- en werkomstandigheden of persoonlijke kwesties. Ook behandelt ze mensen met emotionele of lichamelijke klachten. Dat doet ze via verschillende methodes en behandelwijzen. “De holistische healing (Reiki en trans-healing) wordt samengevoegd met het mediumschap. Dit met als doel balans ervaren in lichaam en geest en emoties en ervaringen uit het verleden verwerken door de therapeutische werking van de consulten”, zegt Hulters. 

Chinese geneeswijze
Ze begeleidt daarnaast mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij haar terecht. De lifecoach maakt voor elke cliënt een plan op maat. Hulters doet naast haar huidige werkzaamheden op dit moment een 4-jarige studie Chinese geneeskunde en verdiept zich in voedingsleer, zoals voeding en begeleiding bij kanker. Hulters: “De traditionele Chinese geneeswijze is ‘een naast de dokter methode’ die duidelijkheid schept over goede emotionele en aardse voeding.” 

Informatie of afspraak?
Wie meer informatie wil, een afspraak wil maken of deel wil nemen aan een workshop kan contact opnemen met Annie Hulters, tel. 06-24253560 of per e-mail: tresmirfia@live.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld