Sliedrechts Museum zaterdag te bezoeken tijdens Open Monumentendag

SLIEDRECHT – Het Sliedrechts Museum aan Kerkbuurt 99 zet zaterdag 11 september 2021 de deuren open, van 10.00 – 17.00 uur. Het is dan Open Monumentendag en dus een mooie gelegenheid om even binnen te kijken. Misschien ben je er nog nooit geweest. De toegang is deze dag gratis!

Het Sliedrechts Museum is een plaats waar jongeren en ouderen terecht kunnen om de historie van Sliedrecht en de omgeving te leren kennen. Het bezoek is op deze dag gratis. Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar binnen. (Foto Sliedrechts Museum)

Het museum, opgericht in 1961, is ontstaan uit een particulier initiatief met als doel de historie van Sliedrecht en haar omgeving te laten zien. Dit jaar bestaat het dus dit jaar 60 jaar. “Van bezoekers hoor ik vaak ‘Ik wist niet dat de vaste exposities van het museum zó leuk en leerzaam zijn’. Dus tegen wie nog nooit in het Sliedrechts Museum
geweest is, zeg ik kom langs tijdens de Open Monumentendag en neem een kijkje in ons mooie
museum”, vertelt Joost Verhoef, sinds enige tijd voorzitter van het Sliedrechts Museum. 

Openingstijden
Wie het museum bezoekt, betaalt normaal een toegangsprijs van € 2,–. Voor kinderen is dat € 1,– p.p. Rondleiding en groepsbezoek horen tevens tot de mogelijkheden. Het Sliedrechts Museum is geopend:

  • Woensdag en zaterdag: 14.00 – 17.00 uur

Plaats een reactie

*=Verplicht veld