Sliedrecht Sport komt met twee keer brons van NGJK

EINDHOVEN / SLIEDRECHT – Zowel Meisjes A als Jongens B van volleybalvereniging Sliedrecht Sport hebben zaterdag 25 mei 2019 een bronzen medaille behaald op de Nationale Gesloten Jeugdkampioenschappen (NGJK) 2019 in Eindhoven. 

Beide winnende teams kort na de overwinning. (Foto Sliedrecht Sport)

Tijdens dit toernooi strijden de kampioenen van de vier regionale Topklassen (het hoogste jeugdniveau in Nederland) om de nationale titels. Meisjes A en Jongens B plaatsten zich door de Topklasse in Regio Zuid te winnen.

Strijd
Na de poulefase won het team van Anouk de Jong, Janet de Jong, Sara van de Weg, Mila Leeuwis, Marit van der Sluijs, Katie Korporaal, Amalia Panajoti, Roos van Gastelen, Melissa Duijndam, Evi Roos, Zara Noteboom en trainer-coach Dave van Rekom de strijd om de derde plaats van Rivo Rijssen met 2-0.

Hetzelfde resultaat
Jongens B1, bestaande uit Luuk de Groot, Jari Tournier, Timon Zoutendijk, Cas Westgeest, Aron Huijser, Harm Korevaar, Joost Suijker, Youri van der Pol, Robin Bakker, Nick van der Leeden, trainer-coach Bas de Groot en assistent-coach Jelte Wietses behaalde precies hetzelfde resultaat door in de ‘kleine finale’ met 2-0 van Sudosa-Desto uit Assen te winnen. Met het NGJK komt het indoorseizoen 2018-2019 ten einde.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld