Sliedrecht Sport komt met smashbal

SLIEDRECHT – Sliedrecht Sport komt met een ‘gloednieuw project’ namelijk smashbal. Dat bericht de vereniging dinsdag 8 september 2015 op hun website. Volgens de Sliedrechtse club als aanvulling op het gigantische succes wat CMV (Cool Moves Volleybal)Nederland de afgelopen jaren bracht.

Smashbal is een vereenvoudiging van het volleybalspelletje, dus snel te begrijpen qua regels en puntentelling. Maar ook een voorbode op de twee meest spectaculaire bewegingen binnen het volleybal: Het smashen en duiken. In deze link naar YouTube vind je een introductie filmpje: 

Lessen
Bij Sliedrecht Sport wordt het gloednieuwe project Smashbal allereerst voor de jongens gestart. Vrijdag van 18.00 tot 19.00 zullen spelers uit Heren 1 en échte hardhitters Gerard Baan en Michael van Leeuwe de jongste generatie jongens klaarstomen voor het echte werk: Hard Smashen en flitsende duiken in het achterveld. Zaterdagochtend gaat de speler die het langst in Heren 1 speelt Roy Kroon verder aan de slag met jongens om ook de overige volleybal-moves onder de knie te krijgen.

Doorstroming
Volleyballen is een hele snelle, explosieve sport, waarbij veel techniek en inzicht komt kijken. Lastig om zomaar ineens mee te beginnen. Zeker voor jonge kinderen. Op vele manieren heeft Sliedrecht Sport de laatste decennia succes gehad om jonge kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met volleybal. Sliedrecht Sport staat er goed op in het jeugdvolleybal. Elk jaar worden de Nederlandse kampioenschappen druk bezocht door onze lokale helden en heldinnen. Zowel voor jongens als meisjes is de doorstroming naar de topteams perfect geregeld. Sliedrecht Sport wil de kinderen daar optimaal op voorbereiden. 

Voor meer informatie kun je bellen met: tel. 06-13103312 of mail naar [email protected] Ook ben je op vrijdag van 18.00-19.00 welkom in Sporthal De Stoep.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld