Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Sliedrecht Sport-dag start volleybalseizoen spectaculair

SLIEDRECHT – Op zaterdag 14 september staat de Sliedrecht Sport-dag op het programma bij de volleybalvereniging. Traditioneel vormt dit evenement de start van het zaalvolleybalseizoen in sporthal De Basis. Sliedrecht Sport Heren1 ontvangt VoCASA uit Nijmegen en de dames gaan de strijd aan met de landskampioen van België. Van 09.00 – 16.00 uur zal het al een drukke bedoening zijn in sporthal De Basis.
 

Net als in 2017 neemt Sliedrecht Sport het op tegen de Belgische landskampioen: Asterix Avo Beveren. (Foto Peter Verheijen)

Vele teams van de ‘blauw-witten’ spelen dan hun oefenwedstrijden. Ook voor de twee hoogste teams staan er daarna oefenpotten gepland. Om 17.00 uur blikken de mannen van Heren 1 vooruit naar zaterdag 16 oktober 2019. Op die avond staat de competitiewedstrijd tegen het Nijmeegse VoCASA op de planning. Zaterdag dus alvast een voorproefje. Om 19.00 uur zijn er dan de teampresentaties van zowel Dames1 als Heren1, met vanzelfsprekend een introductie van alle nieuwe aanwinsten in het veld: vier bij de mannen en vier bij de vrouwen. 
 
Mooie pot
Om 20.00 uur is het de beurt aan Dames 1. Zij spelen een rematch van de eerste wedstrijd in de Champions League 2017-2018 en treffen de landskampioen van België: Asterix Avo Beveren. Een mooie pot om te kijken hoe ver de Sliedrechtse dames zijn op weg naar hopelijk prolongatie van de landstitel.
 
Pubquiz 
Vanaf 21.30 uur is het dan tijd voor iedereen om écht sportief in actie te komen met de enige, echte, spetterende pubquiz ‘Hollandse style’. Deelname staat open aan teams en inschrijving kan via de website van Sliedrecht Sport.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld