Slachtoffer schietpartij Erasmus MC geboren Sliedrechter

(Stockfoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

ROTTERDAM / SLIEDRECHT – De man (43) die donderdagmiddag in Erasmus MC is doodgeschoten was Jurgen Damen, geboren in Sliedrecht. Dat bericht het Algemeen Dagblad. Hij gaf les aan het Erasmus MC.

De verdachte is een 32-jarige man, die eerder op de dag een 39-jarige vrouw en haar 14-jarige dochter neerschoot en brand stichtte. De vrouw stierf ter plaatse; het meisje overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Jurgen Damen werkte twee dagen in de week als huisarts in een gezondheidscentrum in de Rotterdamse wijk Katendrecht. Op de website van het gezondheidscentrum staat dat het centrum vrijdag en maandag is gesloten ‘wegens het overlijden van onze collega tijdens het tragische schietincident’. Damen had een vrouw en een dochter.

5 gedachten over “Slachtoffer schietpartij Erasmus MC geboren Sliedrechter”

  1. Wat er dagelijks gebeurt in Rotterdam met bomaanslagen en criminaliteit is gevolg van totale mislukte immigratie. De PVV zal helaas een hoop stemmen krijgen. Ieder mens met gezond verstand ziet dat dit zo niet door kan blijven gaan. Ik hoop dat de redactie van Sliedrecht24 dat inziet. Vrijheid van meningsuiting dus.

  2. Zo ontzettend triest. Heel veel sterkte voor de nabestaande van de slachtoffers en ieder waar dit een traumatische ervaring zal geven. Zonder te speculeren….de dader was al langer in beeld volgens het nieuws van gisteren. Zo triest hoe het in Nederland geregeld is. Ook de mensen die hulp verlenen lopen veel risico voor hunzelf met zo’n dader.
    Volgens de politiek kunnen deze mensen gerust je buren zijn. Nu is het te laat, weer te laat.

  3. Helemaal waar Aart. In deze situatie is de doodstraf beslist nodig. Wie bloed vergiet diens bloed zal vergoten worden. Sterkte voor alle betrokkene en nabestaande.

  4. Verschrikkelijk. Maar met de doodstraf doe je hetzelfde ( moord) op een zwaar bewaakte plek dwangarbeid zou ik zeggen

  5. Triest en verschrikkelijk wat er allemaal is gebeurd in Rotterdam.
    In zulke zaken met overtuigend bewijs mag wat mij betreft de doodstraf toegepast worden bij de verdachte/veroordeelde. Iemand die zoveel leed en ellende veroorzaakt verdiend zo’n straf.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld