Serviceresidentie Hof van Sliedrecht zet deuren open

SLIEDRECHT – Hof van Sliedrecht aan de Lijsterweg 31 heet u op vrijdag 9 oktober 2015 van 15.30-19.00 uur van harte welkom. Tijdens een open-huis kunt u een rondleiding krijgen én medewerkers / bewoners ontmoeten.

Wie incidenteel of blijvend zorg nodig heeft, krijgt die gewoon in het eigen appartement. (Foto Hof van Sliedrecht)

Uiteraard onder het genot van een drankje, én heerlijke hapjes uit eigen keuken. De stijlvolle, comfortabele appartementen voor senioren hebben verschillende faciliteiten binnen handbereik. 

Bewoners leven volledig zelfstandig in een gezellige en veilige omgeving, omringd door bewoners met een vergelijkbare levenservaring. Wie incidenteel of blijvend zorg nodig heeft, krijgt die gewoon in het eigen appartement. Zowel voor het wonen als de services en faciliteiten zegt Hof van Sliedrecht gunstige tarieven te hanteren.

Vorig jaar is de serviceresidentie grotendeels gerenoveerd. Dat komt ook tot uitdrukking in onze naam. “Hof van Sliedrecht past perfect bij wat we willen bieden: royale huurappartementen waar senioren stijlvol en onbezorgd zelfstandig kunnen wonen. Met comfort, veiligheid, gezelligheid en de zekerheid van zorg”, zegt directeur Geert Tieman.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld