Remmers versterkt team volleybaldames

SLIEDRECHT – Daniëlle Remmers komt tijdelijk de Dames 1 van Sliedrecht Sport versterken. Dit vanwege blessures bij drie van de vier passer/lopers van de volleybalploeg. Dat meldt Sliedrecht Sport maandag 5 oktober 2015.

Daniëlle is geen onbekende bij Sliedrecht Sport. Jaren geleden trainde ze al mee. (Foto DanielleRemmers.nl)

Voor het zaalvolleybal had Remmers (26) dit seizoen nog geen ploeg. Ze valt de komende zes tot acht weken in bij Dames 1 van Sliedrecht Sport. De prioriteit van Remmers ligt al jaren bij het beachvolleyballen. Ze werd dit jaar Nederlands Kampioen in die discipline en speelde de afgelopen zomer op het WK Beachvolleybal in eigen land. 

Vervanging
Er is behoefte aan (tijdelijke) vervangende spelers bij Sliedrecht Sport, omdat behalve Celia Diemkoudré, de andere passer/lopers, te weten Angelique Vergeer, Ilse Janssen en Celine Keijsers geblesseerd zijn. De passer/lopers zijn spelers die samen met de libero, die is gespecialiseerd in verdediging, voor de service-ontvangst en verdediging zorgen en aanvallen aan de buitenkant, links voor. Ook Anke van As uit Dames 2 speelt de komende tijd met de volleybalsters mee.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld