Schuif aan bij D66: ‘Ons programma bent u!’

SLIEDRECHT – Elke Sliedrechter is van harte welkom om mee te praten over de invulling van het programma van D66 Sliedrecht. Dat kan tien weken lang elke woensdag van 19.30-21.00 uur in restaurant Kom aan Tafel!, Kerkbuurt 32.

D66 wil graag horen wat zij kunnen doen om in Sliedrecht zaken te verbeteren. Lijstrekker René de Munck (D66) is daarover duidelijk: “Ons programma bent u! Wij maken ons programma dan ook met u en daarmee voor u. Wij willen nadrukkelijk dat u ons programma vormt. Wij zijn niet van oude programmapunten afstoffen en zo maar weer opnieuw brengen. Als je de afgelopen vier jaar als coalitie je punten niet hebt bereikt, waarom zou je ze dan nu weer in het verkiezingsprogramma zetten.”

Lijst
D66 Sliedrecht heeft het voor elkaar met een mooie lijst met kandidaten. Lijstrekker is zoals gezegd René de Munck en nummer 2 is Anja de Rooij zijn de gezichten die D66 Sliedrecht gaan vormen, natuurlijk met een aantal lijstduwers. De Munck: “Op de verkiezingspagina van D66 op Sliedrecht24 en de website van D66 Sliedrecht publiceren we iedere week het programma.” D66 Sliedrecht doet woensdag 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen.

1 gedachte over “Schuif aan bij D66: ‘Ons programma bent u!’

  1. Het mes snijdt aan twee kanten.
    ‘Kom aan tafel!’ heeft klandizie extra.
    Persoonlijk zou ik geen punt weten op dit moment.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld