Verkoop appartementen Intermezzo start half februari

SLIEDRECHT – De online verkoop van de 30 appartementen type Intermezzo in de wijk Baanhoek West start donderdag 15 februari 2018 om 17.00 uur. Om een voorkeur aan te geven, heb je vervolgens elf dagen de tijd bericht bouwe BPD. De prijzen van de appartementen liggen tussen de € 245.000,– en € 332.500,– k.k.

Appartementen type Intermezzo. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een e-mail met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. (Afbeelding via BPD)

Rabobank Merwestroom houdt een speciale hypotheek inloopavond dinsdag 13 februari 2018 van 18.00-20.00 uur. Een week later, dinsdag 20 februari 2018 van 18.30-20.00 uur is er bij de bank aan het Bonkelaarplein 25 een informatieavond bij Rabobank Merwestroom. Daar kan je een uitgebreide brochure krijgen en vertellen betrokkenen je alles over de woningen en de wijk. 

Tijdpad
Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de appartementen Intermezzo, door bijvoorbeeld het aanmaken van een account? Dan krijg je donderdag 15 februari om 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de technische plattegronden, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. 

Bericht
Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dit kan tot maandag 26 februari 2018, 17.00 uur. Een dag later worden alle inschrijvingen verzameld en de bouwnummers toegewezen. Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt uiterlijk woensdag 28 februari 2018 bericht. Alle belangstellenden een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door verkoopadviseur Marnix Haanappel van BPD of Waltmann Makelaardij gebeld. 

1 gedachte over “Verkoop appartementen Intermezzo start half februari

  1. Graag zou ik het bedrag van de servicekosten willen weten.
    Is toch wel belangrijk zeker voor de financiele check.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld